Excursie Amsterdam

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur
Datum
22 dec. 2023
Locatie
Amsterdam

Ook dit jaar organiseren wij weer de jaarlijks terugkerende excursie naar Amsterdam. Dit jaar zal deze excrusie plaatsvinden op vrijdag 22 december. 

Programma
Als eerste zullen we een bezoek brengen aan de Johan Cruijff Arena. De Stadion Tour neemt je mee op een rondleiding achter de schermen van het grootste stadion van Nederland.
Na het bezoek aan de Johan Cruijff Arena zullen we onze tocht voortzetten naar The Heineken Experience. Jullie krijgen te zien hoe onze 'goud gele rakker' gebrouwen wordt. We willen natuurlijk graag weten hoe het eindresultaat smaakt en daarom biedt Heineken ons de gelegenheid deze aan het eind van de rondleiding te proeven. Na de Heineken Experience is iedereen vrij om terug te gaan. Wij moedigen jullie echter aan om met zijn allen nog ergens een hapje te eten. Verder is het handig om zelf een broodje mee te nemen voor onderweg. 

Let op! Om enkele leden tegemoet te komen is het na het bezoek aan de Johan Cruijf Arena mogelijk om i.p.v. een bezoek aan de de Heineken Experience te brengen ook te kiezen voor de The Amsterdam Dungeon. Zodra iedereen zich heeft aangemeld zullen wij dit bij jullie uitvragen. 

10:30  Bezoek Johan Cruijf Arena 
15:00  Bezoek Heineken Experience

Vervoer
Wij reizen per trein richting Amsterdam en gaan er vanuit dat je over een week-ov beschikt. Indien je hier niet over beschikt, zal je zelf de kosten van het openbaar vervoer moeten betalen. Het vervoer richting Amsterdam is op eigen gelegenheid. In de week voorfgaand aan de excursie ontvang je van ons nog een mail met daarin een voorstel reisplanning. 

Aanmelden
Lijkt het jou leuk om mee te gaan? Meld je dan snel aan. 
Je kunt je tot zondag 19 november opgeven! Er geldt een maximum van 30 personen, meld je dus snel aan want vol is vol!