Alfa Accountants & Adviseurs

Alfa Accountants & Adviseurs

Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs. Een decentrale, mensgerichte organisatie die dichtbij staat. Dichtbij klanten, dichtbij medewerkers en dichtbij de maatschappij. Wij zijn een groep van ruim 1.000 professionals met de ambitie om te groeien. Ons specialisme ligt binnen het MKB en de agrarische sector, waar wij samen duurzame waarde creëren voor onze klanten op het gebied van accountancy, belastingen, recht, salaris en personeel, subsidies, overnames en bedrijfsvoering.

Groeien bij Alfa
Groeien bij Alfa is groot worden in wat echt telt. Binnen Alfa krijg je daarom de ruimte om je te ontwikkelen in de richting die bij je past. Voor jou als jong professional betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Zodat jij kan uitblinken in wat voor jou belangrijk en betekenisvol is. Zo kunnen we samen niet de beste ván de wereld zijn, maar de beste vóór de wereld zijn.

Wat ons uniek maakt
Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Meer dan 95% van onze medewerkers is mede-eigenaar van onze organisatie. Zo werken we niet alleen voor de organisatie, maar ook voor onszelf.

Waarom deze samenwerking?
Als groeiend landelijk advieskantoor hebben we continu behoefte aan instromend talent. Talent met een goede vooropleiding en de juiste mentaliteit. Afhankelijk van je werkervaring start je bij Alfa als stagiair of assistent accountant.

Wat is het perspectief voor jou als (stagiair(e)) assistent accountant bij Alfa Accountants en Adviseurs?

Vanaf de eerste dag krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden uit te voeren uiteraard binnen de vaktechnische kaders. We maken afspraken over een manier die is afgestemd op je persoonlijke omstandigheden. We vinden het belangrijk dat jij de regisseur van je eigen carrière bent en we bieden je alle ruimte om je loopbaan vorm te geven op de manier die bij jou past.

Meer weten over Alfa?
Ga naar https://www.werkenbijalfa.nl/vacatures?specialisatie=accountancy en lees alles over onze mooie organisatie. Heb je vragen of ben je enthousiast? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar campus@alfa.nl of stuur een open sollicitatie in via Solliciteren - Open sollicitatie - Werken bij Alfa.  We ontmoeten je graag!

Bekijk ook de video van Gokhan, de belastingadviseur van Bennekom, waarin hij zijn ervaringen deelt. Groot worden in wat echt telt - Gokhan (werkenbijalfa.nl) - YouTube