Helping Hero

Contact

Helping Hero
Burgemeester Hazenberglaan 401
3078 HG Rotterdam
Nederland

contact@helpinghero.nl

hoffelijk.nl/helpinghero/

Helping Hero

Start bij Helping Hero en geef jouw carrière een kickstart! Helping Hero vormt dé stap in de financiële sector. Ga jij met ons het avontuur aan en wil je graag ontdekken wat het beste bij je past? Wij kunnen het volgende voor jou betekenen: 

 • Ondersteuning bij het vinden van een stage.
 • Kansen en mogelijkheden aanreiken voor geweldige startersfuncties. 
 • Begeleiding bij het behalen van de benodigde Wft-certificaten. 

Stages 

Zit jij in je tweede jaar en ben je al op zoek naar een stage voor het volgende studiejaar? Dan kunnen wij jou verder helpen. We hebben in samenwerking met onze partners mooie stagetrajecten opgezet voor verschillende hogescholen. De stagetrajecten bestaan in ieder geval uit de volgende onderdelen:  

 • Adviesgesprekken. Het is belangrijk dat je met adviseren vlieguren maakt. Deze vlieguren ga je maken bij een van onze toonaangevende partners. Je zult allerlei verschillende klanten met uiteenlopende problemen spreken. Aan jou de taak om alle verschillende cases te voorzien van het beste advies!
 • Intensieve begeleiding en coaching. Wij bieden jou als stagiair vaardigheidstrainingen, coaching on the job en de benodigde begeleiding aan gedurende je stage. Je staat er niet alleen voor en we doen er alles aan om jou zoveel mogelijk te laten groeien en ontwikkelen tijdens dit traject. 
 • Ruimte en tijd voor jouw onderzoeksopdracht. Het is vanuit de Hogeschool verplicht gesteld om tijdens je stage een onderzoeksopdracht uit te voeren. Hier houden wij rekening mee door jou voldoende mogelijkheden én ondersteuning te bieden om ermee aan de slag te gaan.

Wft-certificaten 

Wil jij graag stage lopen of direct starten met werken, maar beschik je nog niet over alle benodigde Wft-certificaten? Ook dan biedt Helping Hero jou een helpende hand. 

Helping Hero is een initiatief van Hoffelijk en maakt gebruik van het opleidingsaanbod van Hoffelijk Financieel. Hoffelijk Financieel biedt opleidingen voor alle Wft-modules en is een vooraanstaande opleider in de financiële sector. Wij beschikken dus over alle kennis en kunde die jij nodig hebt! 

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van Wft-opleidingen. We denken graag met je mee. 

SAMENWERKING SV INCREASE & HELPING HERO 

De financiële sector staat te springen om nieuwe instroom. Er bestaat nu een groot tekort aan financieel adviseurs, wat mooie kansen kan bieden voor jou als jong talent! Wij helpen je graag met een beeld te vormen van deze kansen en wat het beste bij je past. Zo kunnen we samen het grote tekort in de sector oplossen en de instroom van nieuw talent vergroten.  

Helping Hero en SV Increase hebben samen de handen ineengeslagen. Wij zetten ons in voor jou als young professional door je: 

 • vroegtijdig in contact te brengen met het bedrijfsleven; 
 • te ondersteunen bij het vinden van interessante en kwalitatieve stages;
 • door middel van webinars, gastcolleges en trainingen nét dat beetje extra te bieden, waardoor je optimaal wordt klaargestoomd voor het bedrijfsleven; en
 • als afgestudeerde direct aan een mooie startersfunctie te helpen 

Stages 

Helping Hero en SV Increase hebben korte lijntjes lopen en de stap naar Helping Hero is dus zo gemaakt. Ben je lid van SV Increase en op zoek naar een stage? Geef dat dan vooral aan. SV Increase zal je dan direct met ons in contact brengen en wij gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan. Vervolgens kijken we naar de verschillende mogelijkheden om stage te lopen. 

Kennis en kunde 

Als financieel professional wil je het beste advies kunnen geven aan je klant en daarom krijg je te maken met hoge opleidingseisen. Daarnaast neemt de complexiteit van financieel advies alleen maar toe. Helping Hero draagt daarom graag bij aan het optimaliseren van de kennis en kunde van studenten op het gebied van financieel advies. Voor SV Increase doen we dit door een masterclass aan te bieden voor de leden. Deze masterclass wordt samen met SV Increase ingepland. 

Startersfuncties 

Ben je net afgestudeerd en wil je graag je eerste stappen in de financiële sector zetten op het gebied van financieel advies? Wij helpen je graag aan een leuke baan bij één van onze partners.

Wat we voor je kunnen betekenen:

 • Een persoonlijk en onafhankelijk adviesgesprek.
 • Informatie over de verschillende beroepen in de sector.
 • Ondersteuning bij het behalen van de benodigde Wft-opleidingen.
 • Begeleiding bij het matchen met een leuke werkgever.