In-House Belastingdienst

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
30 mei 2022 13:30 - 17:00
Locatie
Tesselschadestraat 140, Leeuwarden

De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. We werken aan een financieel gezond Nederland door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en toezicht uit te oefenen. Dankzij het werk van onze specialisten is er geld voor onder meer de zorg, het onderwijs, de cultuur en openbaar vervoer.

Onze ruim 24.000 medewerkers werken in kantoren verspreid over het hele land, en ook vanuit huis. Zij zorgen ervoor dat burgers en bedrijven zo makkelijk mogelijk hun verplichten kunnen nakomen en gebruik kunnen maken van hun rechten. Allemaal tegen een achtergrond van een constant veranderende wetgeving en een dynamische samenleving met ruim 17 miljoen mensen.

Bij ons werken mensen met verschillende expertises. De één is het aanspreekpunt voor ondernemers, de ander doet als controlespecialist boekenonderzoeken of is werkzaam als invorderingsspecialist. Zowel (fiscaal)juridische specialisten als financieel specialisten, zoals bedrijfseconomen en accountants, kom je dan ook overal in onze organisatie tegen. 


Is je interesse gewekt en wil je meer weten over de werkzaamheden bij de Belastingdienst en de organisatie die zit achter de “blauwe envelop”, geef je dan op voor het kantoorbezoek aan de Belastingdienst Leeuwarden op 30 mei. Je krijgt dan (aan de hand van een casus) niet alleen een kijkje in de dagelijkse werkzaamheden van onze medewerkers, maar ook een helder beeld van de rol en taken van de Belastingdienst. Daarnaast staan we stil bij de huidige ontwikkelingen. En heb je vragen! Stel deze dan aan ons, wij geven daarop graag een antwoord.

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien