Partners

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 lokale kantoren ruim 21.000 klanten in de agrarische sector, het MKB en instellingen in de non-profit sfeer. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Meer informatie


Alfa is niet alleen een accountancykantoor maar ook een brede zakelijke dienstverlener die duurzaam waarde creëert voor onze klanten, onze collega’s én de maatschappij!

Meer informatie


Op zoek naar een traineeship met maatschappelijke impact? Als audittrainee bij de Auditdienst Rijk doe je onderzoek binnen de hele Rijksoverheid en kun je hiervan de politieke, bestuurlijke en financiële werkelijkheid ontdekken. Jouw werk combineer je met een studiedag. Wij doen uiteenlopende onderzoeken, zoals naar de besteding van onderwijsgelden, de inkoop van beademingsapparatuur, het opzetten van de Omgevingswet, een crisissituatie door potvisstrandingen op Texel en beveiligingsrisico’s in systemen. Help jij mee de Rijksoverheid nog beter te functioneren? Wij zoeken trainees financial audit, IT-audit en operational audit. Klik op de link in de bio naar de vacatures. www.werkenvoornederland.nl/adr]

Meer informatie


Jouw ideale start van een carrière in de accountancy begint in de Auditpraktijk of Samenstelpraktijk van BDO. BDO is een internationale, multidisciplinaire accountancy- en adviesorganisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek!

Meer informatie


Geen baan, maar een continu groeiende carrière. Dat is wat we je bieden. Bij Baker Tilly staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop. Of je nu je eerste stappen zet binnen je vakgebied of met een flinke rugzak aan kennis en ervaring bij ons aan de slag gaat: Baker Tilly helpt je om nu het beste uit jezelf te halen én voorbereid te zijn op morgen.

Meer informatie


Wie veel van haar medewerkers vraagt, moet ook veel bieden. Daarom is jouw werkomgeving voor ons belangrijk en willen we dat het meer is dan de plek waar je werkt. We willen dat je jezelf er prettig voelt. En voor de een is dat door andere dingen, dan voor de ander. En ook daar willen we rekening mee houden. Maar eerst meer informatie over de organisatie waarin je terechtkomt.

Meer informatie


Wij zijn Bentacera. Wij geloven in de kracht van helderheid! Bentacera is een regionaal accountants- en advieskantoor met vestigingen in Bolsward, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.

Meer informatie


What impact will you make? Deloitte is het navigatiesysteem voor je carrière: je kunt overal naartoe, je moet alleen wel zelf op de knoppen drukken. Of dat nu ervaring opdoen in het buitenland, het opzetten van een start-up of het combineren van een baan met een opleiding is, niets is onbespreekbaar. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en te weten wat er voor jou toe doet. Let’s connect for impact.

Meer informatie


Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaardantwoorden en ¬oplossingen bestaan niet meer.

Meer informatie


Ben jij op zoek naar een baan of stage met volop ontwikkelkansen, bij een accountancykantoor in het Noorden dat zijn vleugels uitslaat naar de rest van het land? Dan nodigen we je van harte uit om kennis te maken, met onze nieuwe organisatie en nieuwe mogelijkheden!

Meer informatie