Partners

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 lokale kantoren ruim 21.000 klanten in de agrarische sector, het MKB en instellingen in de non-profit sfeer. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Meer informatie


Bij Aegon helpen we onze klanten bij het maken van bewuste financiële keuzes. Voor nu, morgen én later. We zijn een bank, verzekeraar, pensioenbedrijf en vermogensbeheerder in één. Zo kan de klant bij ons terecht om zijn droomhuis te financieren. Om zijn auto te verzekeren. Of om te sparen voor die mooie wereldreis. Oftewel voor elke droom of ambitie hebben wij het juiste financiële product.

Meer informatie


Alfa is niet alleen een accountancykantoor maar ook een brede zakelijke dienstverlener die duurzaam waarde creëert voor onze klanten, onze collega’s én de maatschappij!

Meer informatie


Op zoek naar een traineeship met maatschappelijke impact? Als audittrainee bij de Auditdienst Rijk doe je onderzoek binnen de hele Rijksoverheid en kun je hiervan de politieke, bestuurlijke en financiële werkelijkheid ontdekken. Jouw werk combineer je met een studiedag. Wij doen uiteenlopende onderzoeken, zoals naar de besteding van onderwijsgelden, de inkoop van beademingsapparatuur, het opzetten van de Omgevingswet, een crisissituatie door potvisstrandingen op Texel en beveiligingsrisico’s in systemen. Help jij mee de Rijksoverheid nog beter te functioneren? Wij zoeken trainees financial audit, IT-audit en operational audit. Klik op de link in de bio naar de vacatures. www.werkenvoornederland.nl/adr]

Meer informatie


Jouw ideale start van een carrière in de accountancy begint in de Auditpraktijk of Samenstelpraktijk van BDO. BDO is een internationale, multidisciplinaire accountancy- en adviesorganisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek!

Meer informatie


Geen baan, maar een continu groeiende carrière. Dat is wat we je bieden. Bij Baker Tilly staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop. Of je nu je eerste stappen zet binnen je vakgebied of met een flinke rugzak aan kennis en ervaring bij ons aan de slag gaat: Baker Tilly helpt je om nu het beste uit jezelf te halen én voorbereid te zijn op morgen.

Meer informatie


Wie veel van haar medewerkers vraagt, moet ook veel bieden. Daarom is jouw werkomgeving voor ons belangrijk en willen we dat het meer is dan de plek waar je werkt. We willen dat je jezelf er prettig voelt. En voor de een is dat door andere dingen, dan voor de ander. En ook daar willen we rekening mee houden. Maar eerst meer informatie over de organisatie waarin je terechtkomt.

Meer informatie


Wij zijn Bentacera. Wij geloven in de kracht van helderheid! Bentacera is een regionaal accountants- en advieskantoor met vestigingen in Bolsward, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.

Meer informatie


What impact will you make? Deloitte is het navigatiesysteem voor je carrière: je kunt overal naartoe, je moet alleen wel zelf op de knoppen drukken. Of dat nu ervaring opdoen in het buitenland, het opzetten van een start-up of het combineren van een baan met een opleiding is, niets is onbespreekbaar. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en te weten wat er voor jou toe doet. Let’s connect for impact.

Meer informatie


Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaardantwoorden en ¬oplossingen bestaan niet meer.

Meer informatie


Ben jij op zoek naar een baan of stage met volop ontwikkelkansen, bij een accountancykantoor in het Noorden dat zijn vleugels uitslaat naar de rest van het land? Dan nodigen we je van harte uit om kennis te maken, met onze nieuwe organisatie en nieuwe mogelijkheden!

Meer informatie


FGD is een professioneel verzekeringsbedrijf dat een compleet pakket van schadeverzekeringen biedt aan de relaties van de met haar samenwerkende kantoren.

Meer informatie


Start bij Helping Hero en geef jouw carrière een kickstart! Helping Hero vormt dé stap in de financiële sector. Ga jij met ons het avontuur aan en wil je graag ontdekken wat het beste bij je past? Lees dan snel verder!

Meer informatie


De samenwerking tussen SV Increase & Hoffelijk draagt uitstekend bij aan de doelen om de instroom in de financiële sector te vergroten. Daarom zijn we ontzettend blij met het partnership tussen Hoffelijk, Helping Hero en SV Increase. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de instroom in de financiële sector weer toeneemt.

Meer informatie


Noorderlinge verzekeraars: een ambitieuze schadeverzekeraar in Leeuwarden! Werken bij een verzekeraar saai? Niet bij Noorderlinge verzekeraars. We zijn een kleine maar ambitieuze verzekeraar in Leeuwarden. Juist omdat we klein zijn bieden wij de mogelijkheid aan jong talent om zich veelzijdig te ontwikkelen. Noorderlinge verzekeraars onderscheidt zich van andere verzekeraars. We kiezen namelijk nadrukkelijk voor de samenwerking met het intermediair. In deze samenwerking zijn betrouwbaarheid, persoonlijke dienstverlening en deskundigheid belangrijk.

Meer informatie


Sterk! voor ondernemers Ondernemen is mooi, maar niet makkelijk. Zeker fiscaal, financieel-administratief en fiscaal-juridisch neemt de complexiteit de laatste jaren flink toe. Omnyacc staat u op elk van deze gebieden terzijde. Als regionale groep accountants en belastingadviseurs bieden wij u het beste van twee werelden: de deskundigheid en veelzijdigheid van het grote kantoor en de flexibiliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de lokale dienstverlener.

Meer informatie


Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 156 landen met meer dan 295.000 mensen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. Bij PwC in Nederland werken bijna 5.300 mensen met elkaar samen.

Meer informatie


SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers (gericht op het midden- en kleinbedrijf) optimaal helpen en adviseren. Wij staan voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht.

Meer informatie


Met ruim 45 jaar ervaring is Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs voor veel ondernemers in en om Friesland een vaste waarde. Klanten waarderen onze nuchtere aanpak en nauwe betrokkenheid, die zorgen voor een optimaal resultaat: eruit halen wat erin zit dus. Dat doen we door kritisch mee te denken, duidelijke taal te spreken en heldere analyses te maken.

Meer informatie