In-house Belastingdienst

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
17 jun. 2021 14:30 - 16:30
Locatie
Lokaal A.1025 (Auditorium)

Belastingdienst…
De Belastingdienst is onderdeel van het Rijk. Bij het Rijk werken dagelijks mensen aan zaken die ons allemaal raken. De blauwe enveloppen van de Belastingdienst is daarvan een bekend voorbeeld. Maar de dienst doet veel meer, zij int niet alleen belastinggeld, maar keert ook uit zoals bijvoorbeeld de zorg- en huurtoeslag. Ook spoort zij fiscale, financiële en economische fraude op en houdt zij toezicht op de in-, uit- en doorvoer van goederen.

Bij de Belastingdienst werken mensen met verschillende expertises. De één is het aanspreekpunt voor ondernemers, de ander doet als controlespecialist boekenonderzoeken of is werkzaam als invorderingsspecialist. Fiscale- en financiële specialisten kom je overal in onze organisatie tegen. 

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over de werkzaamheden als fiscalist en/of controlemedewerker bij de Belastingdienst en de organisatie die zit achter de blauwe envelop, meld je dan aan voor onze online bijeenkomst. Je krijgt dan niet alleen een kijkje in de dagelijkse werkzaamheden, maar ook tegen welke dilemma’s medewerkers aan kunnen lopen. Daarnaast wordt een helder beeld geschetst van de maatschappelijk rol en taken van de Belastingdienst. En heb je vragen! Stel deze dan gerust, wij geven daarop graag een antwoord.

Aanmelden kan via de knop 'Aanmelden' links op deze webpagina. Vervolgens kies je voor deelname als gast. Doe dit voor donderdag 10 juni. Zien wij jou daar? Tot dan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien