BDO Accountants & Adviseurs

Contact

+31 40 269 82 20

nienke.de.bruijn@bdo.nl

werkenbijbdo.nl

BDO Accountants & Adviseurs

Als je kiest voor een carrière bij BDO, kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. Wil je je specialiseren binnen je vakgebied? Of ben je een echte generalist die zijn kwaliteiten juist breed wil inzetten? Samen bekijken we in welke richting jouw talenten het beste tot hun recht komen. Met meer dan 1.400 vestigingen en 67.000 professionals in 162 landen bieden we klanten in elke markt en op elke schaal nieuwe perspectieven. Dit maakt jouw werk interessant en uitdagend. Of je nu voor een familiebedrijf, mkb-onderneming, publieke organisatie of internationale onderneming werktak met jouw persoonlijke aanpak, expertise en skills kun je impact maken bij elke opdrachtgever. Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Met onze Startersacademie, persoonlijke coaching en programma’s voor talentontwikkeling en training on the job helpen we jou het beste uit jezelf te halen.

Mogelijkheden voor jou binnen de Auditpraktijk en Samenstelpraktijk
De start van jouw carrière bij BDO kan op verschillende manieren en is geheel afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Wij bieden voor bachelor studenten meeloopstages, scriptiestages en startersfuncties aan binnen onze Audit & Assurance en Accountancy en Bedrijfsadvies afdeling. Je wordt ingezet als een volwaardig Junior Assistent Accountant met bijbehorende taken en verantwoordelijkheden, waarbij je met je team de jaarrekening van bijvoorbeeld een hotelketen gaat controleren. Een ideale bijbaan als je een RA vervolgstudie ambieert.

In de Accountancy & Bedrijfsadvies praktijk van BDO leg je de basis voor je verdere carrière als financieel expert met betrekking tot de administratieve organisatie van onze klanten. Je werkt vanuit kantoor of op locatie bij de klant. Dit zijn voornamelijk ondernemers uit het middenbedrijf en familiebedrijven. Een onderdeel van je werkzaamheden is het opstellen van de jaarrekening. Ga je starten bij BDO, dan ga je op kosten van BDO een relevante externe vervolgopleiding volgen. Bijvoorbeeld een post-hbo bachelorstudie AA of Financial Controller.

Tijdens een scriptiestage krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding van onze ervaren accountants bij BDO je scriptie te schrijven. Daarnaast is er de mogelijkheid om, voor zover je planning het toelaat, mee te werken met een aantal controleteams of in de samenstelpraktijk. Heb je je bachelor afgerond en wil je doorstuderen tot RA/AA? Dan biedt BDO jou hele mooie mogelijkheden om naast het werk in deeltijd jouw RA-titel of AA-titel te behalen.

Interesse of wil je meer weten over BDO?

Neem een kijkje op onze site of neem contact op met de recruiter Nienke de Bruijn via nienke.de.bruijn@bdo.nl of 040 269 82 20.