FGD Assuradeuren

Contact

FGD Assuradeuren
Balthasar Bekkerwei 70
8914 BE Leeuwarden
Nederland

+31 58 201 01 00

info@fgd.nl

fgd.nl/

FGD Assuradeuren

Wat is FGD?
FGD is een professioneel verzekeringsbedrijf dat een compleet pakket van schadeverzekeringen biedt aan de relaties van de met haar samenwerkende kantoren.

FGD heeft een nauwe samenwerking met partnerkantoren. Dit zijn zelfstandige adviseurs die de verzekeringen van hun relaties bij ons onderbrengen. Naast acceptatie van risico’s, polisopmaak en schadebehandeling, verzorgen we voor deze kantoren het relatiebeheer, de inkoop van verzekeringen en de financiële stromen.

We gaan voor een langdurige en intensieve samenwerking. Dat geldt in de breedste zin van het woord. Dus ook richting onze medewerkers.

Ruimte voor ontwikkeling
FGD groeit snel, het bedrijf is gestart op 1 oktober 2013. Wij zijn nu 8 jaar verder en inmiddels werken er ruim 70 mensen bij FGD zelf en bij de aangesloten partnerkantoren. Wij investeren veel in een goed werkklimaat en in verdere opleiding van onze mensen. Door de snelle groei kun je binnen ons bedrijf jezelf blijven ontwikkelen.

Ruim drie jaar geleden zijn we begonnen met onze eigen leasemaatschappij, FGD Lease. En eind 2020 zijn we FGD Zorg gestart, onze eigen zorgverzekering gericht op het Noorden van Nederland. Kortom een hele dynamische omgeving!

Volmachten
FGD heeft volmacht van een aantal gerenommeerde verzekeraars. Hiermee kunnen we in eigen huis  risico’s accepteren, polissen opmaken en schades afhandelen. We hebben ook eigen verzekeringsproducten ontwikkeld met een goede kwaliteit-/prijsverhouding. Daarnaast hebben we ruime inkoopmogelijkheden bij provinciale en beurs verzekeraars.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie onze website www.fgd.nl

Contact: https://www.fgd.nl/vacatures-fgd/

Vacatures