Eshuis Accountants en Adviseurs

Contact

Eshuis Accountants en Adviseurs
Laan Corpus den Hoorn 200
9728 JS Groningen
Nederland

+31 88 500 95 00

eshuis.com

Eshuis Accountants en Adviseurs

Over Eshuis Accountants en Adviseurs

Op zoek naar een baan, stage of afstudeerplek in de Accountancy?

Ben jij op zoek naar een baan of (afstudeer)stage met volop ontwikkelkansen, bij een accountantskantoor dat ambitie en ondernemerschap ademt? Dan maken we graag kennis met jou!

Wij zijn Eshuis Accountants en Adviseurs en adviseren organisaties in het midden- en kleinbedrijf, de non-profitsector en vrije beroepsbeoefenaren. Ons multidisciplinaire team bestaat uit Accountants, Belastingadviseurs, BI Consultants, Consultants Impactondernemen, Juristen en Personeels- en Salarisadviseurs. Met 275 collega’s verspreid over kantoren in Almelo, Amersfoort, Enschede en Groningen helpen wij organisaties succesvoller te opereren, zodat zij impact kunnen maken in de regio. We zijn actief in zeer verschillende branches. Dat zorgt voor een grote diversiteit in het werk. Zo werk je als Accountant bij ons niet alleen met Auditors, maar met veel andere collega’s en disciplines.

Of we leuker zijn dan andere accountantskantoren? Ondernemender? Anders dan al die anderen? Vertel jij het maar zodra je Eshuis bent binnengestapt. Wij vinden het heel belangrijk dat jij alle ruimte krijgt om jouw carrière in te richten. Dat je goed in je vel zit en dat jij je ontwikkelt tot de beste versie van jezelf.

 

Wij geloven in jouw talenten en kwaliteiten

Eshuis gelooft in de kracht en kwaliteit van personen. We werken vanuit verbinding, met elkaar, met klanten en met partners. We geloven sterk in de talenten van mensen. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontdekken en verder te ontwikkelen, met hulp van de Eshuis Academie. Dat dit soms met vallen en opstaan gaat, snappen we. Je kunt alleen maar je grenzen verleggen als je niet bang bent ze op te zoeken.

We vragen van jou een open, nieuwsgierige houding. Naar collega’s, naar klanten, naar de branches waarvoor wij werken en naar de omgeving eromheen. Omgekeerd zijn wij nieuwsgierig naar jou, naar je persoonlijkheid, je passie, je ideeën, dromen en ambities.

Vanuit de klik maken we impact

Tot slot: naast professional ben je vooral ook jezelf. Mensen – ja, zelfs accountants ??? – zijn niet inwisselbaar. We omarmen jouw kleurrijkheid, je diversiteit en de frisse blik die je met je meebrengt. Met jou gaan we op zoek naar de klanten die bij jou passen, en omgekeerd. Die klik is cruciaal om elkaar verder te brengen en samen impact te maken. Tegelijkertijd zoeken we samen met jou naar de manier van werken die het best past bij jouw privé situatie en die jou helpt om fit, scherp en gemotiveerd te blijven!

Zit je nu op het puntje van je stoel?

Ga naar onze website werkenbijeshuis.com of neem contact op met onze collega Marit via 06-45208619/m.vanderlinde@eshuis.com. Wij helpen je graag verder met al je vragen!