Noorderlinge verzekeraars

Contact

Noorderlinge verzekeraars
De Eenhoorn 2
8932 NX Leeuwarden
Nederland

+31 88 007 70 00

a.vanderschaaf@noorderlinge.nl

noorderlinge.nl/

Noorderlinge verzekeraars

Noorderlinge verzekeraars: een ambitieuze schadeverzekeraar in Leeuwarden!
Werken bij een verzekeraar saai? Niet bij Noorderlinge verzekeraars. We zijn een kleine maar ambitieuze verzekeraar in Leeuwarden. Juist omdat we klein zijn bieden wij de mogelijkheid aan jong talent om zich veelzijdig te ontwikkelen.

Noorderlinge verzekeraars onderscheidt zich van andere verzekeraars. We kiezen namelijk nadrukkelijk voor de samenwerking met het intermediair. In deze samenwerking zijn betrouwbaarheid, persoonlijke dienstverlening en deskundigheid belangrijk.

Jouw uitdaging bij Noorderlinge verzekeraars
Plezier in het werk staat bij ons voorop. Je vindt dat bij ons in de veelzijdigheid van het werk. Geen dag is namelijk hetzelfde. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat je de ruimte hebt om je zelf te ontwikkelen. Je krijgt hiervoor niet alleen de middelen maar ook de tijd om dit te doen.

Nieuwgierig?
Ben jij nieuwsgierig en enthousiast? Sta jij open voor een nieuwe uitdaging bij Noorderlinge verzekeraars? Neem dan vrijblijvend contact op met onze HR Adviseur Aletta v.d. Schaaf via a.vanderschaaf@noorderlinge.nl of 088-0077000. Dan bespreekt zij met jou de mogelijkheden die wij voor jou hebben.