PwC

PwC

Maak samen met ons het verschil! 

Jouw toekomst in Accountancy

Geef jouw carrière een boost en volg hét accountancy traineeship van PwC: The Associate Academy. Met dit tweejarig programma duik je in de volle breedte en diepte van het accountancyvak. Tevens krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren in bijvoorbeeld Digital Audits of Sustainability. Een mooi begin van jouw carrière!

Uitdagend werk dat ertoe doet

In diverse, ambitieuze teams wordt je bij PwC uitgedaagd je hart en waarden te volgen. Daarbij is er volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en doet ruime ervaring op binnen verschillende sectoren met verschillende werkzaamheden. Bij diverse klanten die daadwerkelijk een verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals.

Het beste uit jezelf en je leven halen

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en het gevoel hebt dat je erbij hoort. En jij jouw unieke vaardigheden verder kan ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologie. Zo komen we tot de beste oplossingen voor onze klanten. Wat je ook gaat doen, bij PwC word je gewaardeerd om wie je bent én wat je doet.

Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere.