Van der Veen & Kromhout

Contact

Van der Veen & Kromhout
Tolhûsleane 2
8400 AB Gorredijk
Nederland

gorredijk@kromhout.com

kromhout.com/werken-bij

 Van der Veen & Kromhout

Meer dan 120 professionals
Vanuit onze vestigingen in Joure en Gorredijk helpen we onze klanten op het gebied van accountancy en fiscaal advies. Met een controleafdeling die bestaat uit ongeveer 30 werknemers en een samenstelafdeling die bestaat uit ongeveer 65 werknemers is Van der Veen & Kromhout een serieuze speler. Onze professionals hebben een sterke focus op kwaliteit en staan onze klanten bij om hun ambities te realiseren.

Altijd in beweging
De economie is altijd in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar sneller op dan ooit. Van der Veen & Kromhout beweegt daarom steeds mee en leert continu bij. Dat verwachten we natuurlijk ook van onze collega’s! We bieden uitstekende studiemogelijkheden om AA of RA te worden en voor ambitieuze mensen liggen er dan ook vele kansen om door te groeien.

We houden van korte lijnen. Dat geldt voor onze werknemers, maar zeker ook voor sollicitanten: bij ons geen gesprekken met recruiters of aanvullende ingangsvereisten zoals capaciteits- of vaardigheidstesten. Je bent vanaf het eerste moment in gesprek met je potentiële nieuwe collega. Wel zo direct, en veel leuker!

Onze maatschappelijke betrokkenheid, onze platte organisatie en onze nimmer afhoudende nieuwsgierigheid maken van ons een dynamisch en ambitieus bedrijf waar het prettig werken is.

Meer weten over een carrière bij Van der Veen & Kromhout? Kijk dan snel op www.kromhout.com